Arvonnoissa voi myös voittaa – Jeesirahaa sitä tarvitsevalle!

Toukokuussa 2015JangMani.fi järjesti #VähänJeesiä-kilpailun, jossa pyydettiin nuoria kertomaan, mitä he kipeästi tarvitsevat, mutta mihin heillä ei ole juuri sillä hetkellä ollut varaa. Arvoimme kaikkien osallistuneiden kesken 150 euroa jeesirahaa tarpeen toteuttamiseen.

Arpaonni suosi Mirva Saarelaista Helsingistä, joka sai 150 euroa jeesirahan sohvan hankintaan uutta kotiaan varten.

Apua, nyt tarttis #VähänJeesiä Oulusta muutto Helsinkiin kesäkuun alusta alkaen ja uudesta asunnosta puuttuu sohva....

Posted by Mirva Saarelainen on 24. toukokuuta 2015

 

Jeesiraha tuli siis todelliseen tarpeeseen. Palkintorahoilla hankittu sohva on löytänyt paikkansa uudesta kodista ja se on heti päässyt kovaan käyttöön.

Kuvat: Mirva Saarelainen

– Kriteerit olivat käytännöllisyys, tumma väri, divaani vuodevaatelaatikolla, helposti levitettävä sängyksi vieraita varten sekä sopiva hinta opiskelijabudjettiin. Selailin huonekaluliikkeiden tarjouksia ja Sotkan tarjouksesta löytyi meille sopiva, kriteerit täyttävä vuodedivaanisohva tumman harmaalla kankaalla. Etenkin näin kesän aikaan yövieraita tulee kylään lähes joka viikko ja on mukava, kun mahtuu majoittamaan useamman ihmisen yhtä aikaa, Saarelainen kertoo.

Arvointoihin kannattaa siis silloin tällöin osallistua

JangMani.fi kiittää kaikkia upeita osallistujia! Nyt kannattaa pysyä kuulolla, sillä kesän jälkeen saattaa pärähtää uusia kisoja pystyyn ;)

Kilpailuun osallistuttiin ottamalla kuva tarvitsemastaan asiasta ja lataamalla kuva selityksen kera joko JangManin Facebook-seinälle tai Instagramiin tunnisteiden #VähänJeesiä sekä @JangMani kanssa. Vain 31.5.2015 menessä julkaistut julkiset postaukset otettiin huomioon kisassa. Katso alta muiden kisakuvia.